Diensten

Optionele diensten

Alarmopvolging via VMB
VMB Security & Services houdt zich bezig met de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen en de daarbij behorende technische aspecten. Een dienstverlening die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen.

Ze beschikken over veel kennis, jarenlange ervaring en de juiste mensen. Ze zijn flexibel, ondernemend en innovatief. U kunt altijd rekenen op een perfecte samenwerking. Ze hebben namelijk maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent!

Afvalinzameling via Scherpenzeel
Afval wordt door de meeste mensen als ongewenst beschouwd. Als iets zonder waarde. Van Scherpenzeel denkt daar heel anders over. Zij maken er zelfs graag iets moois van.
Scherpenzeel is gespecialiseerd in het vernietigen van bedrijfsgevoelige informatie, waarbij de risico’s voor uw onderneming tot nul gereduceerd worden. De vernietiging vindt plaats in ons ultramodern vernietigingsbedrijf Leidsche Rijn waar al uw mogelijke informatiedragers conform de DIN-norm 32757-1 veiligheidsklasse 3 worden vernietigd.

Sinds 1945 is G. van Scherpenzeel begonnen met de verwerking en recycling van oud papier, wat nu nog steeds een specialisme van ons is. Door de jaren heen hebben wij onze recyclingactiviteiten verder uitgebreid door een totaalpakket te bieden voor al uw soorten afvalstromen, zoals bedrijfsafval, chemisch-afval en EPS (piepschuim) etc. met altijd als uitgangspunt Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemerschap.

Gladheidsbestrijding op bedrijvenpark De Wetering-Haarrijn
In geval van gladheid (schuiven/strooien) op uw private kavel zal het hekwerk van de op Bedrijvenpark De Wetering-Haarrijn gevestigde bedrijven worden geopend wordt door de collectief beveiliging en zal de gladheidbestrijder direct aansluitend de schuif- dan wel strooiwerkzaamheden uitvoeren.

Bij gladheid / sneeuwval (afhankelijk van de intensiteit ervan) zal vanaf 04.00 uur de gladheidbestrijding op De Wetering-Haarrijn van start gaan. De hekwerken bij de ondernemers worden vanaf dat tijdstip, conform met uw bedrijf gemaakte afspraken, geopend door de collectief beveiliger. Direct erachteraan start het gladheidbestrijdingsbedrijf met het strooien / schuiven en gedurende de hele periode van gladheidbestrijding (streven is om 07.00 uur alles gereed) houdt de collectief beveiliger tot het einde van haar surveillancedienst (08.00 uur) zeer verscherpt toezicht bij alle bedrijven met openstaande hekwerken.

Laatste nieuws

Twitter Button
Ernstige verkeershinder: werkzaamheden A12 Galecopperbrug
26 september tot 28 oktober 2019 Rijkswaterstaat werkt van donderdagavond 26 september 21.00 uur tot...
uitbreiding team Sweco Parkmanagement
Sinds kort maak ik deel uit van het team van Sweco Parkmanagement. Voor wie mij nog niet is tegengekomen...
Eikenprocessierups aangetroffen
In diverse eikenbomen op ons terrein zijn eikenprocessierupsen aangetroffen. De besmette bomen zijn herkenbaar...
» Alle berichten lezen